TO BI BILA SENZACIJA BAYERN GA NE ŽELI OTKUPITI, INTER NA NJEGA NE RAČUNA, ALI PERIŠIĆ BI MOGAO OSTVARITI TRANSFER IZ SNOVA Navodno slavni klub drži ključeve njegove budućnosti, a u posao je uključena skupocjena zvijezda

Gdje će Ivan Perišić nastaviti karijeru po završetku aktualne sezone?

Dugo se nagađalo da će Bayern otkupiti njegov ugovor od milanskog Intera, ali na kraju se prema svemu sudeći to neće dogoditi jer navodno problem predstavlja visoka plaća koju ima hrvatski reprezentativac, dok Interov trener Antonio Conte na njega ne računa među ‘Nerazzurrima’.

Bayern je imao opciju aktivacije Perišićevog otkupa za nekih 20-ak milijuna eura, ali uspros tome Perišić će se malo vjerojatno vraćati u klub u kojem ga trener ne vidi u svojim planovima.

Usprkos tome, ovog bi ljeta mogao realizirati transfer iz snova. Fichajes.com piše kako je interes za dovođenjem 31-godišnjeg Perišića pokazao Manchester United i to u sklopu posla koji uključuje Čileanca Alexisa Sancheza, a vijest su prenijeli brojni svjetski portali.

Naime, Čileanac je igrač Intera na posudbi u redovima ‘Crvenih vragova’, a na Old Traffordu na njega ne računaju. Stoga su voljni u posao uključiti Perišića, što bi hrvatskom reprezentativcu omogućilo dolazak na Old Trafford.

Zasad je sve u sferi nagađanja, a ostaje za vidjeti kako će se situacija razvijati.

image

Alexis Sanchez

MIGUEL MEDINA/AFP

Podsjećamo, Manchester United dovodio se intenzivno u kontekst potencijalnog transfera u Manchester United još dok je klub vodio Jose Mourinho, ali posao se tada nije realizirao zbog previsokih novčanih potraživanja ‘Nerazzurra’…