Prijavite se i podržite udrugu ”Bistrica” Livno

Udruga žena liječenih od karcinoma dojke “ Bistrica“ Livno sutra, 31. kolovoza, počinje s registracijom za 12. Trku/šetnju za ozdravljenje “Race for the cure”. Registracija će biti upriličena na središnjem gradskom trgu s početkom u 11 sati, a cilj je podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke.

Trka/šetnja za ozdravljenje je projekt koji se održava u još 140 gradova širom svijeta i na kojem sudjeluju milijuni građana, a čiji je cilj rano otkrivanje karcinoma dojke i prevencija te teške bolesti od koje umire najveći broj žena.

Registracija košta simboličnih 10 KM, za koje građani dobiju majicu i pravo da sudjeluju na ovom jedinstvenom događaju. Sva sredstva prikupljjena od registracija utrošit će se i ove godine za kupovinu poklon paketića za svaku novooperiranu ženu u BiH, kao i besplatne mamografske preglede.
Napominjemo da se registrirati može i ako se ne ide u Sarajevo i to na način da se dođe sutra na središnji gradski trg, da prilog od 10 KM a od Bistrice za poklon dobijete majicu koju će nositi svi sudionici trke u Sarajevu. “Race for the cure” će se održati 29.9.2019. ispred Sarajevo City Centra u 11:00 sati. Ove godine očekujemo sudjelovanje više od 9000 građana .

Gošća u našem programu je Slavica Gotovac, predsjednica udruge Bistrica Livno

 

AUDIO ZAPIS