Pri kraju radovi na uređenju Sirarske ulice u Livnu

Ovih su dana nastavljeni radovi na rekonstrukciji Sirarske ulice u Gospodarskoj zoni Jug u Livnu. Prometnica se proteže s gradske obilaznice kod Konzuma u spomenutu zonu prema Mušića naselju. Odrađeni su pripremni radovi za asfaltiranje a u tijeku je izgradnja potpornog zida na križanju s obilaznicom. Također se vrše iskopi na starim vodovodnim cijevima koje je potrebno zamijeniti novima, nakon čega će biti postavljeni rasvjetni stupovi. Vrijednost ugovorenih radova je 488.907 konvertibilnih maraka za koje je u ime investitora Grada Livna ugovor potpisao gradonačelnik Luka Čelan a u ime izvođača radova Livno putova direktor Tomislav Vrdoljak.
Gradonačelnik Čelan je istaknuo da završetkom ovog projekta Livno dobiva još jednu prometnicu sa svima pratećim sadržajima.
”Bitno je naglasiti da završetkom prometnice stvaramo i preduvjete za širenje GZ Jug i u tom ćemo dijelu vrlo brzo imati konkretne rezultate”, istaknuo je gradonačelnik.
U financiranju projekta, uz Grad Livno, sudjeluje i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta u iznosu od 250.000 konvertibilnih maraka.
Rekonstrukcijom Sirarske ulice bit će kompletno završena infrastruktura u Gospodarskoj zoni Jug.

 

AUDIO ZAPIS

 

[contact-form][contact-field label=”Ime” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-pošta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Web-stranica” type=”url” /][contact-field label=”Poruka” type=”textarea” /][/contact-form]