Online nastava u Livnu

Online nastava u svim srednjim školama u Livnu odvija se sukladno redovitom rasporedu ili u dogovoru s predmetnim nastavnikom. Potvrdili su nam to ravnatelji Ekonomske (M.Ćurić), Srednje strukovne škole (S.Grabovac) i Gimnazije ( S.Popović).
Kontakt adrese učenika, ako ih ranije nisu imali, prikupljene su u četvrtak i za sada su zadovoljni kako sve funkcionira. Manjih problema ima i nastoje se riješiti u hodu a vezani su uglavnom za neposjedovanje opreme, laptopa, ili mobitela, odnosno Internet veze kod nekolicine učenika u svakoj od obrazovnih ustanova, tako da će i to biti riješeno u idućih nekoliko dana.
Po preporuci Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i sporta u školama se u zbornicama i informatičkim kabinetima u isto vrijeme ne nalazi veći broj profesora/nastavnika, tako da je napravljen i za njih raspored dolaska i boravka u školi. Riječ je uglavnom o vježbama, ponavljanju gradiva i novim nastavnim jedinicama, za sada ocjenjivanja, odnosno provjere znanja nema, ali ako online nastava potraje dulje od dva tjedna, i to će se uvesti.

AUDIO ZAPISI

Miroslav Ćurić – Ekonomska škola

 

Saša Grabovac – Strukovna škola

 

Sanela Popović – Gimnazija