Opći izbori 2018. u BiH

Odlukom uredništva Radio „Studio N“ Livno je u petak, 31. kolovoza, u 12:00 sati obavilo ždrijebanje nastupa predstavnika političkih subjekata u izbornom programu u eteru Radija „Studio N“.
Naime, za vrijeme izborne kampanje za Opće izbore 2018. svim političkim subjektima registriranim u izbornoj jedinici na području kojeg svojim signalom pokriva naš Radio (HB županija), osigurava (besplatno) 10 minuta programa za neposredno obraćanje biračima (politička stranka sama određuje koji će njezin kandidat, bez obzira na razinu vlasti, iskoristiti ovaj 10-to minutni termin).
Radio „Studio N“ Livno će organizirati i 2 emisije-sučeljavanja predstavnika političkih subjekata koji su se kandidirali za sudjelovanje na Izborima za Skupštinu Hercegbosanske županije (Kanton 10).
Radio „Studio N“ Livno će za vrijeme izborne kampanje svaki dan, osim nedjelje, poslije Vijesti u 16 h emitirati „Izbornu kroniku“ u kojoj će objaviti priopćenja političkih subjekata koja do 15:00 sati istoga dana pristignu u našu redakciju (emitirat će se priopćenja koja svojom tematikom budu vezana za područje naše županije/kantona).
Sve ostale usluge političkim subjektima (emitiranje spotova, najave skupova ili konferencija, izvještaji sa skupova ili konferencija) u izbornoj kampanji Radio „Studio N“ će naplaćivati.
Ždrijebanje nastupa predstavnika političkih subjekata u izbornom programu obavljeno je u petak, 31. kolovoza 2018. u 12 sati u redakciji Radija.

Raspored predstavljanja na valovima Radija Studio N

IZBORNI PLAN RADIJA STUDIO N 2018