Novi Bond ipak neće biti Idris Elba. Producente je ipak oduševio Tom Hardy

Nakon mjeseci šuškanja da će novi Bond biti Idris Elba, prema novim informacijama novi agent 007 bit će britanski glumac Tom Hardy (43), a očekuje se da će njegov izbor biti službeno potvrđen nakon premijere filma “No Time To Die”, petog i posljednjeg filma u kojemu Daniel Craig glumi Jamesa Bonda, piše Vulcan Reporter.

Britanac je bio na audiciji u lipnju i izvori kažu da je oduševio producente. Ovaj je 43-godišnjak glumio u “Vitezu tame” i “Pobješnjelom Maxu” 2015. godine. Bio je nominiran i za Oscara za ulogu u filmu “Povratnik”.

Mnogi se slažu da bi jedan je od najomiljenijih glumaca u holivudskoj industriji bio odličan izbor za Bonda. On se u svom privatnom životu jedino jako razlikuje od tajnog agenta. Od 2009. godine glumac voli samo za jednu damu, a to je njegova supruga, glumica Charlotte Riley s kojom ima dvoje djece.

Premijera najnovijeg filma iz serijala o Jamesu Bondu “No Time To Die” planirana je sredinom studenog, no taj datum još nije siguran zbog situacije s koronavirusom.

izvor: jutarnji.hr