Mostarsko Sveućilište predstavilo se u Livnu

Učenici završnih razreda srednjih škola s područja Hercegbosanske županije jučer (28.03.) su imali prigodu upoznati se sa sveučilišnim programima kao i uvjetima upisa na jedan od fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Smotra za buduće studente održana je u športskoj dvorani Srednje strukovne škole „Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu“.
Zainteresirani maturanti upoznati su o programima i drugim potrebitim informacijama o uvjetima upisa na fakultete Sveučilišta u Mostaru: Agronomsko i prehrambeno-tehnološkog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinskog fakulteta, Pravnog fakulteta, Fakulteta zdravstvenih studija, Građevinskog fakulteta, Farmaceutskog fakulteta, Akademije likovnih umjetnosti, Studentskog centra i Studentskog zbora.
Smotru uz suradnju s Ministarstvom znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije organiziralo je Sveučilište u Mostaru. Pored ostalih, smotri je nazočila pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Vesna Kazazić.

Više u audio zapisu