Livanjskim odbojkašicama poništene registracije i licence

Ovih dana, kako pišu mediji livanjskim odbojkašicama poništene su licence i registracije u BiH, te više nemaju pravo nastupati u službenim natjecanjima .
Naime, Odbojkašice Andrea Mihaljević, Ema Šeremet i Zorana Brčić, suspendirane su od strane Odbojkaškog saveza Federacije BiH, odlučeno je tako na sastanku Registracijskog povjerenstva OSFBiH, ”Uvidom u dokumentacije i prikupljenim informacijama objavljenih u brojnim medijima u BiH i Hrvatskoj livanjske odbojkašice su suprotno Članku 26. Pravilnika o registraciji u OSFBiH, odnosno bez znanja Odbojkaškog saveza FBiH, registrirane u Odbojkaškom savezu Hrvatske i nakon toga su nastupile na službenim utakmicama U-17 reprezentacije Hrvatske. Stoga su s današnjim danom njihove licence prestale vrijediti”, ističu iz Registracijskog povjerenstva OSFBiH.

Da li je u pitanju neznanje, nesinhronizacija među pojedinim akterima u OSFBiH ili nešto drugo, vidjet će se uskoro.

Podsjećamo, OK Troglav u subotu, 3. veljače, u 16.00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu igra susret 9. kola Super lige Federacije BiH protiv domaćeg HŽOK Smeč, inače vodećeg kluba u prvenstvu, svakako bez spomenute tri djevojke.