21.Međužupanijsko natjecanje „sigurno u prometu 2018“

Dana 02.lipnja 2018. (subota) u Livnu održano je 21.međužupanijskog natjecanja „Sigurno u prometu 2018“, koje se održalo u organizaciji Auto moto Saveza u Bosni i Hercegovini ( AMSuBiH), a domaćin natjecanja je bio Auto moto klub Livno.
Prometno edukativna i natjecateljska akcija sastoji se iz dva djela. Ispit poznavanja prometnih pravila i propisa i praktičnog djela spretnosti vožnje bicikla. Na natjecanju je sudjelovalo 11 škola iz cijele Federacije BiH, a učenici su pokazali zavidno znanje.
Nakon zbrajanja bodova teorijskog i praktičnog dijela zbog jednakog broja bodaova u kategoriji dječaka ( 4 dječaka) uslijedilo je pripetavanje u sporoj vožnji „puž vožnji“.

Po završetku natjecanja predsjednik Auto moto Saveza Ivan Šimunović pozdravio je sve nazočne učenike, nastavnike i goste, te zahvalio svima koji su sudjelovali i doprinijeli da se ovo natjecanje održi.

Prigodnim riječima obratila se i Borjana Krišto dopredsjedateljica ZD PS BiH koja je zahvalila svim sudionicima učenicima osnovne škole, nastavnicima koji su pripremali djecu a organizatoru na dobroj organizaciji natjecanja.

Rezultati međužupanijskoga natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“
Djevojčice:
1. Anđela Jazvić – OŠ Vladimira Nazora – Odžak
2. Lana Zmaić- OŠ Vladimira Nazora – Odžak
3. Dora Brašnić – OŠ Orašje – Orašje
Dječaci:
1. Marko Begić – OŠ Ivana Mažuranića – Posušje
2. Leonardo Dominković – OŠ Orašje – Orašje
3. Enis Zolotić- OŠ Vladimira Nazora – Odžak
Poredak škola:
1. OŠ Vladimira Nazora – Odžak
2. OŠ Orašje – Orašje
3. OŠ Ivana Mažuranića – Šujica

Ove tri škole predstavljati će Auto moto Savez na Entiteskom natjecanju u koje će se održati 09.06.2018.godine u Modriči.

AUDIO ZAPIS